XS
SM
MD
LG

Early bird prijave za sedmo izdanje Jahorina Ultra traila još danas

Early bird prijave za sedmo izdanje Jahorina Ultra traila po promotivnim cijenama od 100 KM ili 52 EUR za Ultra, 80 KM ili 41 EUR za Maxi, i 40 KM ili 21 EUR za Mini trail trku moguće su do 31. marta, dakle još samo dva dana. Do sada nam je pristiglo 110 prijava i organizatori pozivaju sve trkače da se prijave jer im u organizacinom smislu pripremamaju najbolje trail takmičenje do sada. Sve trkače očekuje poseban doživljaj i rute koje prolaze najljepšim predjelima Jahorine, Bjelašnice, Trebavića i Ravne planine.

Ovogodišnji Jahorina ultra trail je koncipiran kao dvodnevno takmičenje a održaće se 24 i 25 jula. Takmičari će se ove godine moći oprobati u tri trke različite dužine: Ultra, Maxi i Mini Trail – posebna zanimljivost je da Maxi trka startuje sa Bjelašnice.

Organizatori garantuju dobru zabavu i sjajno trkačko iskustvo na stazama gdje ljepota sreće izazov i pozivaju trkače da izvrše svoje prijave i uplate na sajtu www.jahorinatrail.com po promotivnim cijenama koje važe do ponoći 31. marta. Sve učesnike JUT-a očekuje vrijedan startni paket u kom osim kvalitetne tehničke majice, dobijaju vrijedan poklon organizatora i vaučere hranu i piće, te vožnju ljetnim atrakcijama na Jahorini.