XS
SM
MD
LG

Radnik favorit protiv Gacka

OK Radnik

Nakon nešto više od mjesec dana od posljednje prvenstvene utakmice, odbojkaši Radnika će u subotu u okviru polufinala plej ofa, dočekati ekipu Gacka. Ovo će biti treći susret ovih timova u tekućoj sezoni I u oba susreta Radnik je više nego sigurno slavio. I u ovaj susret domaći sastav je apsolutni favorit, kao i u polufinalnoj seriji, koja se igra do dvije pobjede.

- U prethodnom periodu radili smo veoma naporno kako bi se što bolje pripremili za najvažniji dio sezone. Iako smo imali silnih problema oko odigravanja pripremnih utakmica, ipak smo nekako uspjeli da ugovorimo I odigramo nekoliko mečeva, kako bi bili što spremniji za finiš sezone. Poštujemo ekipu Gacka, ali u meč protiv Hercegovaca ulazimo silno motivisani da pokažemo I opravdamo ulogu favorita, te smatram da će bilo koji rezultat osim maksimalne pobjede, biti iznenađenje – rekao je Vladimir Milićević, trener - igrač odbojkaškog kluba Radnik.

Prva polufinalna utakmica se igra u subotu u Gradskoj sportskoj dvorani u Račanskoj ulici, sa početkom u 19 časova. Meč se igra bez prisustva publike, ali će zato biti uživo emitovana na Fejsbuk profilu  portala Moja Bijeljina i Odbojkaškog kluba Radnik. Drugi meč na programu je već u nedjelju u 12 časova I odigraće se u Ugljeviku zbog zauzetosti dvorane u Bijeljini. To je rezultat dogovora dva kluba da se i drugi meč odigra u organizaciji kluba iz Bijeljine.