XS
SM
MD
LG

Trebinjac iz Zvornika

Dragamn Ristić

On je odavno ušao u srca navijača Fudbalskog kluba Leotar.

Iako će uskoro ući u 40.tu godinu i dalje ga nosi onaj mladićki žar i polet, i želja za pobjedom. Naravno to je Dragan Ristić, rođeni Zvorničanin a po svemu ostalom Trebinjac.

Kako drugačije protumačiti njegov nastup u utakmici sa ekipom Sloge iz Doboja u polufinalu Kupa RS kada je bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu od 3:0. Iako nije pogodio nijednom mrežu, pokazao je ovo u naslovu:Bez Rileta nema udarca.

„Još jedna teška utakmica istim protivnikom za četiri dana. Iako sam u subotu pogodio mrežu Dobojlija za izjednačenje, današnja utakmica mi je mnogo draža. Nisam dao gol, ali daj Bože da mi pobjeđujemo a da ja ne dam nijedan gol. Leotar i uspjesi naše ekipe, na sportskom planu su mi uvijek i je prije svega. Trener Ćurić mi je ukazao povjerenje a ja sam tu više bio da pokrenem mlađe na igru, i svi zajedno smo ostvarili ubjedljiv trijumf, kaže nam Ristić.

Kratko nam reče da je ovo za njega četvrto finale i da je već dva do sada osvojio.

„Red je da osvojim i treći kup. I to sa mojim Leotarom“ ove godine“, kaže nam tiho na kraju.

 Dragan Ristić, fudbaler i čovjek za primjer. Za primjer svim sportistima kako se sa 39 godina života bori za svoj klub svoj grad i kako se ponaša na terenu.

Izvor:herceg - sport.com