XS
SM
MD
LG

TSC dočekuje ekipu Voždovca

Fudbaleri TSC u nedelju 18. aprila od 19h u 32. kolu Superlige dočekuju ekipu beogradskog Voždovca uz obećanje da će pružiti standardno dobru igru i tako pokušati da zabeleže novu pobedu.

Pomoćni trener Krsto Jokić istakao je značaj utakmice sa Voždovcem, s obzirom da se radi o kvalitetnoj ekipi, koja igra dobar fudbal.

„Sigurno je da nas očekuje specifična utakmica za vikend. U goste nam dolazi ekipa Voždovca koja nas je u jesenjem delu prvenstva pobedila rezultatom 2:0 na svom terenu, tako da nam je to jedan dodatni motiv da u nedelju pobedimo. Utakmica će biti interesantna i po tome što Voždovac ima novog trenera, Rogana, koji će imati nove zahteve u igri, verovatno drugačijeod zahteva njegovog protivnika. Mi dobro poznajemo Rogana i dobro smo se pripremili, znamo da i on  isto dobro poznaje našu ekipu i to će biti posebna specifičnost ove utakmice“, rekao je Jokić.

Levi bek Nemanja Petrović je naglasio da ekipa Voždovca koja nekoliko godina unazad ima prepoznatljiv stil i veoma dobre igrače, i dodao: „Došao im je novi trener, ali mislim da nisu imali dovoljno vremena da sa njim rade i da promene svoj stil igre, pa verujem da će se držati ranijeg sistema i na ovoj utakmici. Naravno, mi ćemo se držati našeg stila, bićemo čvrsti i idemo na pobedu“.

Krilni napadač Jug Stanojev takođe je pohvalio igru Voždovca, ali je istakao da će TSC igrati veoma motivisano.

„Ekipa Voždovca uvek želi da ima loptu u posedu i hoće da igra fudbal, ali mi moramo biti maksimalno fokusirani i skoncentrisani i nećemo odustati od naše igre. Zato se nadamo se pobedi“,rekao je Stanojev.

TSC  trenutno zauzima 7. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 46 bodova iz 13 pobeda, 7 remija i 11 poraza.  Protivnik TSC u ovom kolu, Voždovac je 11. natabeli 38 osvojenih bodova.

Utakmica TSC - Voždovac, igraće se unedelju, 18. aprila od 19h, na stadionu u Senti.