XS
SM
MD
LG

Ivanjičani igraju na Čairu protiv uzdrmanih Nišlija

Foto: FK Javor Matis

Radnički i Javor Matis sutra biju bitku za opstanak i poziciju broj 12. Dva rivala razdvaja jedan bod, i duel na Čairu može mnogo da donese a, isto tako, da odnese. Nišlije su u velikoj krizi i nalaze se na samo dva boda iznad crte. Ivanjičani protiv direktnih konkurenata za opstanak nisu bili uspešni i moraju tražiti bodove na strani. Trener Igor Bondžulić svestan je delikatnog trenutka ali hladne glave razmišlja.

- Očekuje nas teška utakmica na Čairu. Neshvatljivo je da Radnićki ima ovako malo bodova, s obzirom na renome i potencijal koji poseduje. Očigledno je da se nalaze u krizi, vezali su tri poraza, došli su u veliki problem, i sve će učiniti da se pomere sa mrtve tačke. Nema sumnje da će ući u meč motivisano i agresivno. Neće imati prostora za kalkulacije i jasno im je da će biti u još većem problemu ako ne pobede. Dolazak kolege Aleksandra Stankovića, pokušaj je da se ekipa razdrma, i da kod igrača izazove pozitivnu reakciju. U fudbalu ti je pravilo da nema pravila - ponavlja poznatu floskulu Igor Bondžulić i dodaje: -  Moramo odgovoriti adekvatno, odigrati disclinovano, strpljivo, sačekati šansu. Domaćin će biti pod pritiskom i to može biti naša prednost.

Gost neće moći zbog kartona da računa na Internacionalaca  Babukara, dok su povređeni Radivojević, Dimitrijević i Krnić.