XS
SM
MD
LG

Šta reći

“ Obukao sam predivnu Guli jaknu, stavio zlatni sat, parkirao Porše ispred ulaza u lokal. Očekujem menadžera, ali je umesto osobe u odelu stigao jedan sasvim drugačiji čovek. Farmerke, Nike duks, sa ogromnim stomakom, činilo mi se da je jedan od Sopranovih. Ko je ovaj lik? Trebalo bi da bide zastupnik svih podgojenih. Seli smo u restoran, naručio je hrane za petoricu. Zvao se Mino Raiola. Ali kad smo počeli da pričamo, debeli gnom je izvukao papir, A4 format u kojem su bila neka imena i brojevi.

-Dakle, Zlatane, Kristijano Vieri 24 gola u 27 mečeva, Filipo Inzagi 20 golova u 25 mečeva, David Trezege 20 golova u 24 meča, Zlatan Ibrahimović pet golova u 25 mečeva. Misliš da mogu da te prodam sa ovakvom statistikom? Misliš da si mnogo kul lik? Misliš da možeš da me impresioniraš tim zlatnim satom i Poršeom? Sve je to sranje. Hoćeš li da zaradiš novac ili da budeš najbolji na svetu?

Rekao sam mu da želim da postanem najbolji na svetu.

-Onda dobro. Ako budeš najbolji, doći će i sve ostalo sa tim, a ako pojuriš za novcem ništa nećeš dobiti, shvataš li to?”