XS
SM
MD
LG

Oglasilo se Ministarstvo porodice, omladine i sporta i zahvalilo sportistima na razumijevanju

 Ministarstvo porodice, omladine i sporta oglasilo se danas na svojoj zvaničnoj stranici, te zahvalilo na razumijevanju sportista prema njihovim odlukama.

Saopštenje prenosimo u cijelosti: 

​- S obzirom na veliko interesovanje sportske javnosti i veliki broj upita upućenih Ministarstvu porodice, omladine i sporta u vezi sa ublažavanjem mjera kada je riječ o aktivnostima sportskih organizacija obavještavamo javnost da, za sada, sve mjere ostaju na snazi. Trenutno je primjetno blago poboljšanje epidemiološke situacije, a  Republički štab za vanredne situacije će pratiti epidemiološke parametre i ukoliko se nastavi trend poboljšanja, u skorije vrijeme i ublažiti mjere.

Republički štab za vanredne situacije je postepeno ublažio mjere i brojne sportske aktivnosti su dozvoljene. Zahvaljujemo se sportistima i sportskoj javnosti na razumijevanju i apelujemo na sve građane da poštuju propisane mjere, naročito u predstojećim prazničnim danima, kako bismo svi zajedno uticali na poboljšanje epidemiološke situacije, stoji u saopštenju Ministarstva porodice, omladine i sporta.