XS
SM
MD
LG

Pantić u rodnoj Modriči

Čedo Pantić sa Jovicom Radulovićem

MODRIČA – Član Kluba borilačkih sportova „Hektor“ iz Laktaša Čedo Pantić posetio je danas rodnu Modriču, gde je sa mlađim članovima Kik- boks kluba „Gvardija“ boravio kod načelnika Modriče Jovice Radulovića. Rukovodstvo Modriče najavilo je punu podršku Pantiću u njegovim novim međunarodnim nastupima.

Čedo Pantić zahvalio se načelniku Modriče na srdačnom prijemu, najavivši svoje borbe narednog leta.

„Hvala gospodinu Raduloviću. On je čovek iz naroda, pa ,tek, onda načelnik Modriča. Hvala mu od srca. Sa mnom je došlo mnogo mladih ljudi. Polako se pripremam za manifestaciju u Šapcu ’Megdan organizacija’. U junu ću raditi protiv najboljeg borca iz Srbije Miloša Đakovića. Čekam da se otvore granice, pa da u Frankfurtu borim se za profesionalnog šampiona sveta protiv osmostrukog prvaka planete Enrika Kila. Nadam se da ću uspeti u Nemačkoj“, rekao je Čedo Pantić.

Pandemija korona virusa negativno se odrazila na mnoge sportske grane, pa i borilački sportovi nisu pošteđeni, kaže član Hektora iz Laktaša.

„Drago nam je što se sve vraća u normalu. Nakon pola godine polako se vraćam u ring. Hvala Jovici Raduloviću, jer svaki iznos sredstava dobro dođe. Posebno u ovim složenim okolnostima“, poručio je Čedo Pantić.

Prvi čovek Modriče Jovica Radulović podvukao je da mladi ljudi kroz sport tako efikasno afirmišu sredine gde su rođeni, kao i klubove i mesta za koja nastupaju.

„Prijem za našeg sugrađanina je u susret velikim praznicima, a Čedo je pravi ambasador naše Modriče. Nastavljamo sa lepim praksama da podržavamo sport i mlade ljude. Ovo je prilika da Modriču na najlepši način predstavimo i izvan naših granica. Uskoro ćemo izaći sa Strategijom razvoja sporta za narednih deset godina. Dakle, radimo planski i koristimo vreme koje nije pogodno za značajnija ulaganja, ali ono mora da bude osnova za dalji i uspešan rad“, najavio je Radulović.

Modričanin Čedo Pantić bio je amaterski evropski prvak u Španiji, viceprvak sveta u Italiji, u dva navrata prvak Balkana, deset puta šampion BiH, sportista Modriče za 2015.godinu.

Ovaj borac srednje kategorije do 75 kilograma usmerio se ka jasnom cilju, da postane profesionalni prvak planete.