XS
SM
MD
LG

Danas protiv Igokee

Miro Vukoje, trener košarkaša Leotara

 

Miro Vukoje, trener KK Leotar po završetku meča nije bio razočaran igrom svojih izabranika, poraz uvijek boli ali…

“Utakmica je bila drugačija u odnosu na onu od prije desetak dana. Mi smo sada bili kompletni, ovo je bila ozbiljna košarka, na kraju krajeva, u Ligi 6 se to i očekuje. Mi smo negdje na početku promašili par zicera i dopustili laka polaganja, onda smo otprilike cijelu utakmicu jurili tih nekih 12 poena, što je teško nadoknaditi kada su ekipe izjednačene. Ipak, stvarno nemam šta zamjeriti svojim momcima, čestitam im na pruženoj partiju, a Borcu na pobjedi, idemo dalje“, kaže Vukoje.

On se u svojoj izjavi za medije osvrnuo i na raspored koji je okarakterisao kao pomalo čudan.

„Mi već sutra igramo protiv Igokee zbog njihovih obaveza u ABA ligi. Zbog obaveza Sparsa u Drugoj ABA ligi, protiv njih igramo sedmog maja, tako da je ovo pomalo i zbrka, ali uspijevamo da se snalazimo. Idemo od utakmice do utakmice, sa najozbiljnijim namjerama, bez obzira na to ko je preko puta nas naterenu. Leotar je to pokazao i danas, na kraju krajeva, zašto to ne reći, krenuli smo sa skromnim ambicijama, onda smo par kola prije kraja izborili i Ligu 6, sada jednostavno želimo da budemo u polufinalu“, naglašava Vukoje.

Trener Leotara istakao je da su svoje mjesto u rotaciji našle i novajlije-Šućov i Miladinović.

„Srećom, imali smo nekih desetak dana do početka Lige 6 i to smo iskoristili da Šućova i Miladinovića ubacimo u sistem, otprilike je preovladavala ta napadačka igra i rotacija, pokazalo se da od njih imamo mnogo koristi, još kada se vrati Raičević, to će biti još ozbiljnije”.

Kao što je trener Leotara rekao, već sutra ih očekuje novi izazov u vidu Igokee.

Izvor:hercegsport.com


Široki 94 : 96 Spars Realway
Čelik 74 : 99 Igokea
Borac 82 : 76 Leotar
Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Igokea 1 1 0 2
2 Borac 1 1 0 2
3 Spars Realway 1 1 0 2
4 Široki 1 0 1 1
5 Leotar 1 0 1 1
6 Čelik 1 0 1 1