XS
SM
MD
LG

U pripremi knjiga “Mandat savjesti”

Knjiga “Mandat savjesti” koja će da bude svojevrsna zbirka tekstova i komentara objavljenih u Sportskom žurnalu i na portalu sportdc.net, a u kojima su se autori Slavko Basara, Dragiša Ćorsović i Tomo Marić bavili tematikom srozavanja ugleda i uticaja Fudbalskog saveza Republike Srpske, pojavljivanja dva suprotna, nepomirljiva tabora, ali i procesom razrješenja dužnosti bivšeg predsjednika Mile Kovačevića od strane fudbalske većine trebalo bi da se pojavi na tržištu početkom juna mjeseca.


Na specifičan način autori čiji je novinarski vijek usko vezan za osnivanje i egzistiranje Saveza, te početke svih takmičenja, obradili su težak period koji je iza organizacije koja će iduće godine proslaviti 30. rođendan. 

Ujedno, knjiga “Mandat savjesti” biće ne samo hronologija jednog fudbalskog mandata, već i štivo koje poručuje da nam se iste i slične stvari u budućnosti ne smiju ponavljati.

U toku je tehnička priprema knjige, a o svim daljim informacijama ćemo vas blagovremeno obavijestiti.
“Mandat savjesti” je bila obaveza, a ne lični hir! Knjiga pod ovim imenom je upozorenje na sve ono što može da se desi fudbalu, Republici Srpskoj i njenom Savezu.