XS
SM
MD
LG

Glasinac spreman za Bijeljinu

SOKOLAC - Bokseri sokolačkog „Glasinca" učestovaće sutra na takmičenju u okviru Trećeg kola Prve lige u boksu Republike Srpske u Bijeljini i od njih se očekuju dobri rezultati jer su trenutno drugi na tabeli, rekao je Srni trener u ovom klubu Predrag Bartula.

Marija Amović iz „Glasinca" odmjeriće snagu sa Sanjom Simić iz Kluba borilačkih vještina „Jedinstvo" iz Brčkog, a njena klupska koleginica Milica Čančar sa Anastasijom Bošković iz zvorničkog „Obilića". 

Sokočanin Rajko Tomović boksovaće sa Cvijetinom Vujanovićem iz brčanskog „Jedinstva". 

Bokserski klub „Glasinac" je trenutno na drugi na tabeli sa 18 bodova, poslije zvorničkog „Obilića" koji nakon prva dva kola ima 21 bod. 

Bartula je naglasio da je Luka Veljović iz „Glasinca" dobio poziv za učešće na Prvenstvu Balkana, koje se ovih dana održava u Zagrebu, što je veliko priznanje za sokolački Bokserski klub, ali ali nije otišao zbog nedostatka sredstava. 

Prema njegovim riječima, Veljović ima šansu da učestvuje i na Evropskom šampionatu za boksere do 22 godine, koje će se održati u drugoj polovini juna u Italiji. 

Bokserski klub „Glasinac" osnovan je 2012. na Sokocu i po broju osvojenih medalja u protekle dvije godine ubraja se u najbolje u BiH.