XS
SM
MD
LG

Da li će na krovu biti baš sve pošteno.

  Da li će na popularnom krovu u Zaplanjskoj ulici biti baš sve pošteno pita se armija navijača kruševačkog kluba posle odluke sudijske komisije da tu utakmicu dodeli nasem internacionalcu  Novaku Simoviću-

    Dakle Novak Simović stiže na krov. Na utakmicu dva prijateljska kluba. Da li po zadatku da pomogne Voždovcu kao protiv Čukaričkog pitaju se ljubitelji fudbala u Kruševcu jer internacionalac je to.Uvek može najbolje da odradi,zna sve cake i finiše ,može da te satre a da baš i ne može da mu se prigovori,internacionalac je to niko mu neće prigovoriti.

 Ljubiteljima fudbalase baca prašina u oči   da se ne vidi šta se radi iza leđa. O regularnosti na sva zvona a zašto se onda sve utakmice ne igraju u isto vreme sada kada pada odluka pitaju se navijači čarapana.

  Najlakše je uprti prstom na klub iz unutrašnjosti u ovom slučaju Napredak a ćutalo se kad im je Evropa uskraćena,kada su ih sudije sakatile kaže jedan viđeniji navijač Napretka, zato kaže "Simoviću  pamet u glavu i budi dostojan grba koji nosiš.