XS
SM
MD
LG

Za Kolubaru duel sa Čačanima od ogromne važnosti

FK Kolubara - foto: lična arhiva/FK Kolubara

Kolubara se sa četiri vezane pobede približila ostvatenju vekovnog sna i prvog plasmana u elitu. Od četiri trijumfa, vredni izdvojiti pobede u derbijima sa Kabelom i vodećim Radničkim 1923, koji su im doneli toliko željenu drugu poziciju, mada ni naslov nije daleko. Iskusan strateg Zoran Milinković ne pada u euforiju i "hladne glave" najavljuje sutrašnju istorijsku utakmicu sa Čačanima.

- Očekuje je nas težak meč kao i većina prethodnih, ali mi želimo pobedu svim srcem i daćemo maksimum. Utakmica sa Borcem 1926 je za nas od ogromne važnosti. Hvala Bogu da smo u prilici da obezbedimo ulazak u Superligu, i tako ostvarimo san mnogih generacija i istorijskog uspeha kluba starog 102 godine. Respektujemo ekipu Borca 1926 i mislim da ih je sputao splet nesrećnih okolnosti u ovom prvenstvu. Oni su u prvom delu prvenstva igrali jako dobro i to ukazuje da je reč o dobroj ekipi - istakao je Milinković. 

Istorijsku utakmicu propustiće, pored duže vremena odsutnog Stojanovića i Milisavljevića, propustiće kapiten Vasiljević i Janković koji se povredio na utakmici sa OFK Žarkovom.