XS
SM
MD
LG

Golovi za špice Milinkovića i Matića,het-trik Stanojlovića protiv Zemuna

Nikola Milinković - foto: infolo.rs

U 33. kolu Prve lige Srbije, Loznica je kao domaćin savladala ekipu Zemuna visokim rezultatom 6:0 i tako se na lep način odjavila iz Loznice u Prvoj ligi Srbije. Ostalo je još jedno kolo kad će Loznica u sredu gostovati u Vranju.

Sjajna utakmica pulena trenera Mićića i sjajna vest je, da je Loznica upravo dobila najveće pojačanje u sledećoj sezoni a to je Nikola Nikolić. Kao u Čačku, Nikolić je odigrao maestralno utakmicu protiv Zemuna i vratio se u velikom stilu.

Goleadu je otvorio, Nikola Milinković evro golom iz slobodnog udarca, potom je usledio maestralan pas Vraštanovića koji je spojio sa golom Stanojlovića za 2:0. Ovo je bio i rezultat prvog poluvremena a Loznica je nastavila da preti ekipi iz Zemuna. U 66. minutu povratak posle povrede, Goran Matić je obeležio evro golom u same rašlje golmana Gudžulića za 3:0.

Na 4:0 povećava Slobodan Stanojlović posle dobrog šuta u 71. minutu. Samo minut kasnije Dragiša Komarčević pravi dar mar u kaznenom prostoru gostiju a potom asistira odlično do momka koji je gladan golova Stanojlovića za 5:0. Bio je ovo treći gol Stanojlovića na utakmici a ukupno deseti u ovoj polusezoni. Goleadu na ovom meču zatvorio je Goran Matić svojim drugim pogodkom, posle asistencije Dragiše Komarčevića.

U sledećem poslednjem kolu Loznica gostuje ekipi Dinamo iz Vranja. Posle 33 kola Loznica se nalazi na 5. mestu sa osvojenih 51 bod.

Izvor: infolo.rs