XS
SM
MD
LG

Raspisana Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Budućnosti u petoj utakmici finalne serije ABA lige, a klub je izdao novo saopštenje

Sa Malog Kalemegdana je stiglo novo saoštenje u kom crveno - beli pozivaju na oprez, usled informacija da će biti prisutni navijači na tribinama.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je u prethodnih nekoliko dana sa nekoliko portala i više nepoznatih naloga na društvenim mrežama upućeno više poziva pristalicama Crvene zvezde da se okupe ispred ulaza B hale „Aleksandar Nikolić“ kako bi nesmetano bez ikakve evidencije 30 minuta pre početka utakmice ušli u halu na peti meč finala ABA lige.

Ovom prilikom obaveštavamo javnost da su ovi neistiniti pozivi iza kojih ne stoji niko iz KK Crvena zvezda, još jedan pokušaj pojedinaca iz pojedinih centara iz Crne Gore i Podgorice (odakle je i utvrdjeno da dolaze domeni pojedinih naloga) da izazovu konfuziju ili iniciraju eventualne nerede, ili čak prekid utakmice u Beogradu!

- KK Crvena zvezda će i peti meč finala ABA lige organizovati na isti način kao što je to radio cele sezone, a ulazak u dvoranu uz priložene podatke, PCR test, ili potvrdu o vakcinaciji (revakcinaciji) ili preležanom Covidu biće omogućen prijateljima kluba, članovima uprave, Skupštine i sponzorima kluba.

- KK Crvena zvezda će se kao i u slučaju utakmice broj 1 i 2 u kojoj je bila domaćin, učiniti sve da meč prođe u najboljem mogućem redu, ali to očekujemo i od svih ostalih aktera ove utakmice, rivalskog tima, sudija i delegata", stoji san sajtu crveno-belih.