XS
SM
MD
LG

Cvijetinović: Interesuje nas jedino pehar u Beogradu

Marko Reljić, Milan Ozren, Veljko Cvijetinović, Oleg Ćurić i Vedran Sofić

Veljko Cvijetinović, selektor “U-12” reprezentacije Republike Srpske koja se danas okupila u Karakaju kod Zvornika i gdje će se dva dana pripremati za nastup na petom međunarodnom turniru “Mance kup” u Beogradu istakao je da je cilj ove akcije osvajanje pobjedničkog pehara.
-Poslije selektivnih okupljanja i jedne akcije na Palama gdje smo se uigravali sada je došlo na red takmičenje u kojem imamo najviše ambicije. Dakle, okupili smo se da osvojimo pobjednički pehar i radosni se vratimo svojim kućama, ispišemo još jednu blistavu stranicu fudbala Republike Srpske. Mi smo reprezentacija i tako treba da se ponašamo, profesionalno, odgovorno i da budemo istinski reprezenti Republike Srpske. I na terenu i van njega moramo da budemo tim, jedna duša, jer na grudima nosimo svetinju grb. Prethodne generacije na “Mance kupu” su imale dosta uspjeha, želimo da nastavimo taj niz – istakao je selektor Veljko Cvijetinović.


Selektor predpionira Republike Srpske dodao je još i ovo:
-Ovaj turnir u Beogradu nam je prilika i da se još više upoznamo i uigramo za iskušenja koja nas krajem jula i početkom avgusta očekuju u češkom gradu Jablonecu gdje tradicionalno nastupamo sa mnogo uspjeha nastupamo na memorijalu “Jozef Kubin”. Poslije današnjeg treninga vidjeli smo jednu novu energiju kod naših igrača i sa optimizmom putujemo u Zemun na takmičenje.