XS
SM
MD
LG

Slogini dječaci na Mance kupu

Sloga 2012.godište pred polazak na Dragan Mance cup

DOBOJ – Fudbaleri Sloge rođeni 2012.godine i mlađi otputovali su na veliki turnir „Dragan Mance kup“ u Beogradu. Takmičenje se održava od petka 18.juna do nedjelje 20.juna. Sloga će igrati u grupi F sa ekipama Župa, Rad, Star, Petlić i Donji Srem. Prvu utakmicu Dobojlije igraju u petak u 9:30 protiv ekipe Donji Srem, a zatim u 12:30 protiv Župe, a treću u 18:00 protiv Rada. Preostale dvije utakmice u grupi igraju u subotu u 10 sati a protivnik je Star i posljednji meč u 14 sati protiv Petlića.

Ova generacij prvi put učestvuje na Mance kupu. Slogu će na prestižnom takmičenju predstavljati još Aleksandar Šarčević u kategoriji 2009. koji natupa za reprezentaciju Republike Srpske.

Na put su krenuli sljedeći igrači: Luka Bukvić, Saša Jovanović, Marko Jović, Adel Aličić, Tarik Cero, Slaviša Simić, Ognjen Kršić, Adrian Pajdić, Pavle Lukić, kapiten Andrej Đuričić i trener Dražen Filipović.

-Sa generacijom 2012.godište po prvi put učestvujemo na kupu Dragan Mance. Rezultat nam nije imperativ prevashodni cilj je da se djeca druže i nauče nešto novo. Turnir je jedan od najboljih u Evropi gdje učestvuje veliki broj ekipa. Želim da se zahvalim sponzorima koji su obezbjedili odlazak našoj ekipi. Zahvaljujem se firmama:  Integra inženjering doo Banja Luka, Proda mont Doboj, Građ promet Doboj, DN-Plinex doo Derventa, Hemkolor eksport import doo BL, Volor Vision doo Trn, Proda komerc Doboj, Zlata doo Teslić, Roma Trejd . –rekao je Dražen Filipović trener Sloge .