XS
SM
MD
LG

U Doboju odbojka se vraća na velika vrata, formiran GOK Sloga

DOBOJ – U Sali Skupštine grada održana je osnivačka skupština Gradskog odbojkaškog kluba Sloga. Klub počinje da egzistira uz podršku gradonačelnika Borisa Jerinića i cjelokupnih gradskih struktura.

Na prijedlog inicijativnog odbora u sastavu Dragan Prodić, Arsenije Paravac i Jelena Kuzmanović jednoglasno za predsjednika skupštine kluba izabran je Dragan Prodić. Na skupštini su izneseni prijedlozi i planovi rada. Formiran je upravni odbor a za predsjednika je imenovana Anđelka Kuzmić dok su članovi Sanja Vulić, Jelena Kuzmanović, Arsenije Paravac, Siniša Tatić, Boris Mikić i Ljubiša Blagojević.

U skupštini kluba su se našli pedagozi, pravnici, nastavnici, roditelji djece koji su sa zadovoljstom podržali inicijativu, direktori škola i državnih preduzeća, bivši odbojkaši, sportisti i sportski radnici. Svi oni su pokrenuli novu priču i da Doboj vinu na odbojkašku mapu Srpske i Bosne i Hercegovine.

Sportska porodica pod imenom Sloga dobila je novo čedo, osim rukometa, fudbala i karatea sada je na sceni i odbojkaški klub Sloga. Klub startuje sa radom u svim uzrasnim kategorijama. Za sada će postojati samo ženske selekcije a u skorijoj budućnosti i muške. Već ove sezone od jeseni seniorska ekipa krenuće takmičenje u drugoligaškom društvu.

Koordinator svih selekcija biće istaknuti nastavnik Arsenije Paravac, a sa njim će raditi treneri Jelena Kuzmanović i bivša odbojkašica Jelena Božić.