XS
SM
MD
LG

Rukometaši okupirali Jahorinu

JAHORINA - U organizaciji rukometnog kluba Bijeljina svečano je otvoren 4. po redu rukometni kamp za dječake i djevojčice, a na terenima Olimpijskog centra Jahorina i ovog ljeta će priliku da usavrši svoje rukometne tehnike imati više od 100 učesnika.

Tokom sedam dana trajanja ovog kampa treneri će se bazirati na to da polaznici usavrše individualne tehnike odbrane i napada što je u savremenom rukometu veoma bitan segment a posebno kada su u pitanju mlađi rukometaši i rukometašice. 

Trener Rukometnog kluba Bijeljina Obrenko Miljković rekao je da iz godine u godinu ovaj kamp posjećuje sve veći broj polaznika.

-Na ideju da pokrenemo ovu predivnu priču došli smo 2018. godine i veoma sam srećan što od tada u kontinuitetu organizujemo kamp i sjajno druženje za mlade nade rukometa. U kampu rade treneri koji dugo godina rade sa mlađim kategorijama u svojim klubovima i treneri su selekcijama reprezentacija Vojvodine i Republike Srpske. Pored kvalitetnih treninga i odličnih uslova za rad djeca imaju priliku da uživaju i u kreativnim radionicama, na bazenu ali i u šetnjama planinskim stazama Jahorine – naglasio je Miljković.

Izvor:glassrpske.com