XS
SM
MD
LG
11.07.2021 Milka Čeremidžić

Za šaku nekih para...

Zašto je sve u modernom /tabloidnom/ novinarstvu postalo podvala...Za šaku nekih para.

U Ljuboviji,varošici s onu stranu Drine bilo je ,tako barem kažu čak dvadeset hiljada radoznalih a otpornih na kišu, sve na koncertu tkz balkanske zvijezde .A lilo je kao da je sudnji dan ..

E sad ko bi , čak i u takvom danu i u maloj, tihoj i usamljenoj varoši izostao a da ne vidi pokisle silikone ,mokre do gole kože ..posebno ako je alternativa sjediti u kući i gledati razne dnevnike..da se ne bi gledao po kući ..i sve bi to bilo OK,jer sloboda je i kisnuti za svoje pare...i onih što plaćaju kao i onih što zaradjuju,da .u naslovu najpoznatijeg tabloda koji propagira takve sadržaje ne piše :Veče kakvo LjUBLjANA ne pamti...

Dvadeset hiljada Slovenaca...i td..

Da se razumijemo Slovenci bi i kisnuli za neku njihovu bitnu ujdurmu ,recimo da opomenu tamošnje zaigrane političare,ali za silikone....Dobro ima i ovih naših "slovenaca" ali teško da mogu skupiti za skupu kartu...u tolikom broju ..

.I onda...od Ljubljane do Ljubovije...Stvarno treba zapamtiti kad sa konja sklizneš na. magarca....a sve zaliveno nebeskim suzama ..

Bez namjere da uvrijedim bilo koga...ni žitelje gradića uz Drinu...a bogami ni magarca...možda jedino da "spomenem"/elektronskog/ urednika.....a i to je čisto gubljenje vremena...jer" vijest" još traje....