XS
SM
MD
LG

Nagrade najboljim

Rukometni savez regije Banjaluka na čelu s agilnim predsjednikom Darkom Savićem nagradio je mlade šampione BiH iz Republike Srpske.

Novčani iznos od po 500 maraka, te po tri lopte i table za trenere dobili su: ŽRK Borac (šampionke u juniorskoj konkurenciji), ORK Borac (juniorski prvaci) i Škola rukometa Banjaluka čiji su klinci bili najbolji u konkurenciji dječaka rođenih 2010. odnosno 2008. godine.

Nagrade su preuzeli Tamara Despenić (ŽRK Borac), Dejan Knežević (ORK Borac) i Boris Srdića (Škola rukometa BL).

“Na ovaj način željeli smo da nagradimo naše klubove koji su ostvarili odlične rezultate na nivou BiH u omladinskim kategorijama, a kako bismo podstaknuli i ostale da krenu njihovim stopama. Samo radom s mlađim selekcijama uspjećemo dugoročno donijeti stabilnost u klubovima. Siguran sam da će u dogledno vrijeme ti isti dječaci i djevojčice bilježiti dobre rezultate sa svojim klubovima i u seniorskoj konkurenciji”, izjavio je Darko Savić, predsjednik Rukometnog saveza regije Banjaluka koji je bio inicijator da se nagrade pomenuti klubovi i koji je lično obezbijedio novčana sredstva i ostale nagrade za najmlađe šampione.