XS
SM
MD
LG

Staropazovčanima prija jahorina

Mladi fudbaleri Jedinstva, Stara Pazova

Olimpijski centar Jahorina već duži period beleži sjajne rezultate što se tiče zimske sezone, velik broj gostiju je protekle zime boravio na olimpijskoj lepotici i uživao u zimskim skijaškim  čarolijama. Što je bilo lepo zimus nastavljeno je i ovih letnjih dana.

Jahorina je već odavno poznata i kao baza mnogim fudbalskim ekipama iz okruženja  nekada zajedničke države,  a i  evropskih prostora koje su boravile u letnjem periodu i provodile pripreme za nastupajuću sezonu .

Tako je i ove godine, ponovo  je fudbalski stadion hotela Bistrica u punom pogonu, na njemu trenutno, svakodnevno,  trenira oko sedamdesetak fudbalskih poletaraca članova škole fudbala, petlića, pionirske, kadetske  selekcije Jedinstva iz Stare Pazove. Pod stručnim vođstvom trenera Nenada Dragina, Borisa Mutića, Danila Stojkovića i koordinatora Zvonka Popovića mladi fudbaleri  dva puta dnevno pune akumulatore pred nastupajuća nadmetanja u omladinskim ligama Srbije i prezadovoljni su uslovima koje im pruža Olimpijski centar.

-Na Jahorinu smo stigli proteklog vikenda 17. jula i boravićemo u hotelu Nebojša do subote 24 . ovog meseca. Imamo zaista odlične uslove , osim jutarnjeg i popodnevnog treninga na  raspolaganju nam je i staza u prirodnom ambijentu olimpijske planine za futing. Posebnu zahvalnost dugujemo Olimpijskom  centru Jahorina , osoblju hotela Nebojša  i Školi fudbala Piksi sa Pala koji su nam  domaćini i uvek su nam na usluzi. Ovo je pravi raj za sportiste i pripreme, sigurno će naš boravak i provođenje trenažnog procesa  u ovom planinskom raju prerasti u tradiciju. Sve ovdje funkcioniše kako se samo poželeti može i sigurno će se naši mladi fudbaleri  dobro spremiti i poneti lepe uspomene i često se vraćati Jahorini i njenim lepotama - zaključio je Zvonko Popović bivši igrač Sloge iz Trna, nekadašnjeg  prvaka Republike Srpske a sada koordinatora u ŠF FK Jedinstvo Stara  Pazova