XS
SM
MD
LG

Nole imao pobjedu u rukama ali ipak izgubio

Foto: OKS

Novak Đoković nije se uspio plasirati u finale olimpijskih igara. Njega je u polufinalu savladao Saša Zverev sa 2-1.

U prvom gemu Zverev je imao brejk loptu ali Nole je sačuvao svoj servis. U četvrtom gemu, Nole je bio sjajan, Zverev griješio pa je Nole došao do 15-40. Prvu brejk loptu je i iskoristio te je poveo sa 3-1. Uz malo problema, Nole je potvrdio brejk i poveo sa 4-1. Nole tu nije stao. Napravio je novi brejk te je sa 6-1 dobio prvi set.

U prva tri gema drugog seta obojica su čuvala svoje servise bez problema. U četvrtom gemu Zverev je imao brejk loptu ali je Nole servisom spasio brejk loptu i došao do 2-2. U narednom gemu, Zverev je bio vidno nervozan što je Nole iskoristio i došao do brejka. Međutim, Nole nije potvrdio brejk i bez izgubljenog poena Saša dolazi do 3-3. Nije Zverev tu stao. Napravio je još jedan brejk te je sa 6-3 dobio drugi set.

Na početku trećeg seta, Zverev pravi brejk. U narednom gemu Nole je imao četiri brejk lopte ali je Nijemac uspio sačuvati servis. Potom je napravio još jedan brejk te je poveo sa 3-0. Dupli brejk je i potvrdio te je poveo sa velikih 4-0. U sedmom gemu napravio je novi brejk te je sa 6-1 dobio set.

Nole će se tako boriti protiv Karenja Buste za bronzu a Zverev i Hačanov će se boriti za zlato.