XS
SM
MD
LG

Tijana otvorila teren u Bileći

U čast odbojkašice Tijane Bošković večeras je u Bileći otvoren sportski teren koji će nositi naziv po najboljoj svjetskoj odbojkašici. Ovaj multifunkcionalni sportski teren je otvoren u okviru akcije "Sto terena za jednu igru" kompanije Mocart.

 Na terenu , pored OŠ "Petar II Petrović Njegoš" na kojem će se igrati odbojka, ali i drugi sportovi, mladi sportisti su večeras imatili priliku da zaigraju uz najtrofejniju odbojkašicu svijeta, sugrađanku Tijanu Bošković koja je otvorila sprtski teren.

-Što se ovog terena tiče mislim da je ovo sjajna stvar posebno za mlađe generacije nadam se da će ovdje ponići neki novi šampioni, voljela bi da ovaj teren čuvamo što je bolje moguće - istakla je Tijana Bošković.

Dočeku slavne odbojkašice prisustvovali su brojni Bilećani, čelni ljudi ovog grada , ali i njena porodica i prijatelji za koje je ovo vrlo važan trenutak.

- Mislim da su suvišne riječi pored ovolike emocije, puno hvala našoj Tijani - naglašava Veselin Vujović, načelnik Bileće.

Potpuno rekonstruisano multifunkcionalno igralište sa koševima, golovima za rukomet i fudbal, novim tribinama, a prvi put u Mocartovoj akciji – odbojkaškim terenom.

- Mislim da je ovo minimum što smo mogli da uradimo, da pomognemo u razvoju i generlno u poboljšanju života u ovoj maloj opštini - naglasio je Borjan Popović, direktor koorporativnog centra za komunikacije Mocart.

Pune tribine u Bileći

Cijeli događaj imao je i humanitarni karakter, organizovano je takmičenje "Humanitarni servis" u kojem je publika mogla da se oproba u odbojkaškim vještinama i da na taj način pomogne one kojima je pomoć potrebna. 

Izvor:rtrs