XS
SM
MD
LG

Nek se zna kad Marinko časti

Umićević sa zaposlenim u Rukometnom savezu Republike Srpske

Na zvaničnom sajtu Rukometnog saveza Republike Srpske zaista možete pronaći informacije koje vam trebaju, ali ima i onih koje baš i ne zaslužuju da se nađu na zvaničnom sajtu.

Nedavno smo tako pročitali da je Marinko Umićević, inače predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske sopstvenim novcem kupio poklone za rukovodstvo Rukometnog saveza Srbije, a pred održavanje Svesrpskog  rukometnog kupa za žene.

Danas samo našli novi zanimljivi informaciju koja govori o tome koliko Umićević brine o članovima saveza. On je , (takođe) sopstvenim novcem odveo radnike saveza na ručak.

O tome možete sve pročitati na stranici saveza. Mi ga prenosimo kao jednu toplu životnu ljudsku priču o još jednom humanom i velikom djelu Marinka Umićevića:

Predsjednik Umičević častio ručkom

Za odlično obavljen posao po pitanju finalnog turnira Kupa Srpske koji je nedavno održan u Gradišci, kao i pripremu za održavanje sjednice Upravnog odbora i redovnu Skupštinu, predsjednik Marinko Umičević je u poznatom banjalučkom restoranu „Kazamat“ zaposlene u kancelariji Rukometnog saveza Republike Srpske častio ručkom.

Treba istaći kako je i sam Umičević uradio mnogo kako bi se kompletna manifestacija 25. po redu rukometne svetkovine održala na najvišem nivou. Potvrda toga su brojne pohvale koje su stigle kako od samih učesnika tako i od mnogih sportskih radnika.

- Nemam nijednu primjedbu na zaposlene, tu mislim na Danu Vučković, Natašu Dražić i Slobodana Babića koje su uradili lavovski posao kako bi sve prošlo u najboljem redu, što se na kraju i desilo. S toga sam želio da im se i na ovaj način zahvalim, a već uveliko smo se okrenuli narednim zadacima, a to je početak nove sezone kako u Prvoj muškoj i ženskoj ligi, isto tako i kada su u pitanju drugoligaši – izjavio je Marinko Umićević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske koji je i ovim gestom potvrdio koliko zna da cijeni rad.

Zaista dirljivo i očekujemo naredni humani potez Marinka Umićevića…