XS
SM
MD
LG

Vrbas dubok za Građanski

Zajednički snimak veterana Vrbasa i Građanskog

Veterani Vrbasa minulog vikenda ugostili su ekspediciju Građanskog iz Velikog Gradišta, uzvratili im gostoprimstvo iz jula ove godine i najavili tradicionalno druženje dva kluba u narednom periodu.
Pre prijateljskog susreta u kojem je domaćin slavio rezultatom 3:1 igrači dva kluba su učestvovali u rafting trci na Vrbasu, što je bilo posedno oduševljenje za goste iz Velikog Gradišta koji su istakli da nikad nešto slično nisu doživeli nego u Banjaluci. Na susretu odigranom na stadionu u Srpskim Toplicama golove za domaćina postigli su Ljubiša Bosančić, Radovan Tramošljika i Dragan Slavnić, dok je počasni pogodak za goste delo Gorana Ćurkovića. Posebno je bio lep pogodak Bosančića, nakon brilijantnog duplog pasa.


Vrbas je igrao nu sastavu: Grbić, Topić, Jorgić, Vujinović, Tramošljika, Jovanić, Slavnić, Babić, Bosančić, Čavić, Soprenić, Bojanić, Šukalo, Šobat.
Za Građanski su nastupali: Mitić, Milić, Vasić, Ognjanović, janković, Ćurković, Tanasković, Obradović, Milojević, Spasić, Jevtić, Milosavljević, Mišić, Radovanović, Lederskić.
Na zajedničkoj večeri razmenjeni su pokloni i suveniri za uspomene, a domaćine je rečima zahvalnosti pozdravio Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište:
-U ime naše ekspedicije želimo da vam se zahvalimo na gostoprimstvu i ovom prilikom vas već na jesen pozivamo da budete naši gosti ponovo, da nastavimo ovo tradicionalno druženje. Banjaluka je prelep grad i uvek ćemo rado dolaziti u Republiku Srpsku.
Predsednik Udruženja veterana Vrbasa Ljubiša Bosančić je istakao:
-U svemu smo mogli da vam budemo gostoprimljivi domaćini, ali kada je u pitanju teren, tu nema emocija ni sentimentalnosti. Na igralištu ćemo uvek davati maksimum, a nakon toga možemo da s eopustimo uz iće, piće i muziku. Nadam se da će se epidemiološka situacija biti povoljna i da ćemo nastaviti sa ovim našium tradicionalnim druženjima.
Tokom zajedničke večere ekspedicije Vrbasa i Građanskog posetio je i Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.
Ssportski žurnal