XS
SM
MD
LG

Počinje Mocart trofej Banjaluka 2021

Odbojkaši klub Banjaluka volej u subotu i nedjelju biće domaćin turnira “Mocart trofej Banjaluke 2021” na kome će još učestvovati Smederevo, Igman i po prvi put još jedan klub iz grada na Vrbasu, Inova, što može da raduje sve istinske ljubitelje ovog sporta.

Biće to lijepa prilika za sve ekipe da provjere nivo forme u predvečerje sezone, a iz tabora domaćina podvukli su da ih rezultat neće previše zanimati. Trener Đorđe Milošević zadovoljan je dosadašnjim tokom pripremnog perioda u kome je akcenat stavio na uigravanju i prižanju šanse svim devojkama koje konkurišu za prvi tim.

– Trenirali smo dosta dobro, imali smo jako dobro uslove u Banjaluci, a potom i u Sokocu na pripremama na kojima smo radili po šest sati dnevno. Na turniru u Smederevu nastupili smo nekompletni. Sad ćemo biti za nijansu jači, a opet će 16, 17 djevojaka dobiti priliku. Težićemo u narednom periodu da se popunimo i budemo spremni za sve izazove u novoj sezoni – rekao je Milošević.

Sve utakmice biće odigrane u dvrani “Centar” i to u subotu u terminima od 14, 16, 18, 20. Utakmica za treće mjesto je u nedjelju od 10 časova, a finale u 12.

Prilično smo zadovoljni kako su protekle pripreme za turnir iako nije bilo lako, ali sa zadovoljstvom mogu reći da smo uspjeli da ostvarimo sve što smo planirali – rekao je direktor kluba Vojislav Opačić.

Turnir od ove godine nosi ime po kompaniji “Mocart” koja je postala partner BL voleja.

– Izuzetno nam je drago što smo podržali turnir koji ima tradiciju. Vjerujem da će biti nastavljena saradnja i u godinama koje dolaze, a naša kompanija će definiitvno nastaviti da podržava sportske kolektive. Prije nekoliko dana u Bileći smo otvorili teren koji je dobio ime po najboljoj odbojkašici svijeta Tijani Bošković – istakla je Marija Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija u kompaniji “Mocart”.

Izvor:sportnewsmagazin