XS
SM
MD
LG

Navijači Pazara skandirali povratniku Kolašincu: "Kenane ti si naš Murinjo"

Kenan Kolašinac - foto: lična arhiva

"Kenane ti si naš Murinjo", skandirali su navijači Novog Pazara povratniku treneru Kenanu Kolašincu po završetku utakmice i pobede nad niškim Radničkim. Kad je teško, pozovi Kolašinca da "gasi vatru", potvrdila je dosadašnja praksa. Upražnjeno mesto na "vrućoj" klupi Pazaraca popunio je iskusni stručnjak koji za sebe tvrdi da je "vojnik" kluba i da je počastvovan pozivom. Imao je tek tri treninga sa ekipom i juče vrlo važan meč sa Nišlijama., o kojem Kolašinac kaže: 

- Bilo je vrlo teško, do 13. minuta nismo postojali i u prvom poluvremenu gosti su kontrolisali situaciju na terenu.  Nespretna reakcija Islamovića i prekršaj za jedanaestrrac  dodatno je otežao otežao stvari, ali nas je izjednačujući gol u 30. minutu vratio u život i do poluvremena smo izdržali. U nastavku sam svesno rizikovao sa još rovitim Dimićem i Mladenovićem, računajući na njihovo iskustvo i to je urodilo plodom. Kontrolisali smo igru, stvorili prilike i za trud i rizik bili nagrađeni - prenosi nam utiske sa jučerašnje utakmice.

Kolašinac naginje formaciji 3-4-3 odnosno teži da budu pokretljivi, sa defanzivnim blokom, orjentišući se na izvođenje polukontri i sudeći po prvoj pobedi dalo je rezultat. Novi-stari trener se već na startu suočio sa velikim kadrovskim problemima. Korona je ponovo ušla u ekipu i van stroja, odnosno u samoizolaciji su četvorica igrača Kiković, Delimeđac, Joksimović i Parađina. Zbog povreda ne može da računa na Simića, Handžića, Kalezića, Dimić je još  rovit..