XS
SM
MD
LG

Stigla radost u Lučane

Foto: FK Mladost Lučani

U okršaju dva davljenika sa začelja tabele, koplja su ukrstili Proleter i Mladost. Za goste posle sedam sušnih kola, bez pobede, bila je prilika da konačno materijaliziju dobar rad u pauzi i veliki remi i prvi bod osvojen u meču sa Čukaričkim. Videlo se da ekipa ima više elana, samopouzdanja, i pokazali su da su pravi kad je najteže.Treneru Ivanu Stefanovicu je sigurno najteže kad ekipi ne ide,  a zna da je dao sve od sebe što se tiče trenerske struke. I konačno došlo je vreme za naplatu dosadašnjih promašaja i manjka sportske sreće.

- I nama i njima bodovi su bili preko potrebni. Očekivala se  ovakva utakmica, najvažnije je bilo ne izgubiti, a potajno smo se nadali celom plenu. Dobro smo ušli u meč, igrači su ispištovali dogovoreno. Znali smo slabosti Proletera i igrali na tu kartu. Sva tri gola su pala iz polukontri, ali je nedopustivo da budemo kažnjeni iz prekida za koje smo se spremali. Znali smo da će Proleter u nastavku krenuti jako da postigne gol u prvih 15 minuta i već su u 48. minutu smanjili, ali smo do kraja uspeli da se održimo i sačuvamo vođstvo - sumira utiske posle prospavane noći zadovoljni trener Ivan Stefanović. 

Posle dužeg vremena prve minute je odigrao kapiten Ivan Milošević, vratio se i Bogdan Milošević, Tumbasović, tako da će Stefanović u rosteru imati više igrača pred duele sa Partizanom i Voždovcem.