XS
SM
MD
LG

Dejan Golijan spreman za Evropsko prvenstvo: Vjerujem u sebe i svoj kvalitet

Član Džiu džicu kluba "Voša", Dejan Golijan, nastupiće ovog vikenda na Evropskom prvenstvu u njemačkom Mientalu.

Borac iz Istočnog Sarajeva odlazi na juniorsko Evropsko prvenstvo pun samopouzdanja i vjere u sebe. Zna dobro koliko je radio i šta je sve uložio u pripreme, te vjeruje da će se to i vratiti na takmičenju.

- Završne pripreme sam odradio u svom matičnom klubu u Novom Sadu. Spreman sam, odradili smo sve kako treba i jedva čekam da izađem na borilište u nedjelju. Pripreme su prošle odlično. Odradio sam jake bazične pripreme u Apatinu sa reprezentacijom Srbije. Nakon toga sam nastavio rad u Istočnom Sarajevu, i evo sada završne pripreme u Novom Sadu. Fizički sam spreman, imam još neke povredice da zaliječim i nadam se da ću na dan takmičenja biti potpuno spreman, rekao nam je Dejan Golijan, pa nastavio:

- Znam da niko nije trenirao više od mene. Daću 100% sebe, a ostalo je u božijim rukama. Ovo mi je prvo veliko takmičenje otkako sam promijenio klub i reprezentaciju. Posljednja sam godina u juniorima i sada je prilika da se uzme evropska medalja. Ta medalja bi mi donijela i nastup na Svjetskom prvenstvu u Abu Dabiju i otvorila neke nove puteve. Znamo šta šta se borimo i koliko smo uložili. Svi od mene očekuju neku medaljuu. Već imam bronzu sa Evropskog prvenstva, a ovo je neki novi početak. Za mene lično, sve osim zlata je neuspjeh. Vjerujem u sebe i svoj kvalitet i nadam se najboljem.

Od prelaska u Vošu, Dejan Golijan kada je u Istočnom Sarajevu trenira sa Džudo klubom Randori.

- Iskoristio bih priliku da se zahvalim mojim sponzorima, mojim sparing partnerima i trenerima iz JJK Voša i Džudo kluba Randori. Posljednjih mjesec - dva su svi bili tu za mene, kako bi se što bolje spremio. To mi daje dodatnu motivaciju jer se ne borim samo za sebe. Borim se za sve njih, sve moje ljude i učiniću sve da ih učinim ponosnim.