XS
SM
MD
LG

Grin Bej slavio nakon drame, pobjede Tampe i Ptesa

Foto: Fox Sports

U petom kolu NFL-a viđena je velika drama u duelu Sinsinatija i Grin Beja. Pekersi su na kraju slavili sa 25-22 nakon produžetka.

Tačdaunom Perina i pretvaranjem MekPirsona, domaći su poveli sa 7-0. Drugi period pripao je gostima. Tačdaunima Dialoa i Adamsa te fild golom Krosbija, poveli su 16-7. Međutim, tačdaunom Čejsa domaći su smanjili na 16-14. U trećem periodu samo je Krosbi pogodio fild gol za 19-14. Isto je uradio i na startu poslednjeg perioda. Potom je Mikson postigao tačdaun sa druge strane a Higins je pretvaranjem za dva poena donio Sinsinatiju 22-22. Potom je krenula serija promašaja.

Krosbi je promašio fild gol za goste, MekPirson za domaće pa Krosbi ponovo za goste. Otišlo se u produžetak a tamo po jedan promašaj sa obje strane istih igrača. Ipak, došao je red na pogodak za pobjedu. Krosbi je pogodio fild gol i donio pobjedu Pekersima.

Tampa Bej savladala je ubjedljivo Majami sa 45-17. Pitsburg je savladao Denver sa 27-19. Nju Inglend Petriotsi savladali su Hjuston sa 25-22 u gostima dok je Tenesi savladao Džeksonvil sa 37-19.