XS
SM
MD
LG

Kenan Kolašinac: Duel sa Subotičanima možeda odredi smer kojim će Pazar ići

Kenan Kolašinac - foto: lična arhiva

Da li će petak 15. oktobar, biti srećan ili ne za aktere utakmice između Novog Pazara i Spartaka ŽK, znaće se posle odigranih 90 minuta. Pazarci su u nezavidnoj situaciji, poslednje mesto sa sedam bodova, uliva nespokoj. Zato trener Kenan Kolašinac tvrdi da naredna utakmica može da odredi smer, da li će se u slučaju pobede pomeriti gore ili im sleduje grčevita borba za opstanak. U narednom periodu očekuje ih pet mečeva, od kojih četiri u Pazaru, računajući i kup utakmicu sa Budućnošću iz Dobanovaca. 

- Pauza nam je dobro došla, da zacelimo povrede i probamo psiholoski da podignemo ekipu posle tri poraza. Pojačali smo rad u proteklom periodu sa dva treninga dnevno, sve u cilju da se što bolje uigramo i ekipa trgne iz letargije. Problem nam predstavljaju povrede defanzivca Kojičića i Joksimovića, raduje da se Dimić oporavio - kaže Kolašinac i u osvrtu na duel sa Spartakom ŽK, dodaje: - Subotičani igraju ofanzivno, imaju pojedince koji mogu da postignu gol. Bez obzira na dva ubedljiva poraza, i dalje mislim da imaju jednu od boljih ofanzivnih opcija u ligi. Veliki hendikep biće odsustvo naših navijača, uz čiju podršku bi lakše igrali - navodi poznati stručnjak. 

Svestan je da će narednih 4-5 utakmica biti od velike važnosti, i ukoliko zabeleže pozitivne rezultate lakše će prezimiti. Kaže, da dosta igrača treba da se dotera jer su bili, ili bolesni ili povređeni, kako bi se sklopile kockice i tim dobio pravi izgled.