XS
SM
MD
LG

Jahorina u Podgorici promoviše novu zimsku sezonu

Olimpijski centar Jahorina organizuje promociju zimske sezone u Podgorici, 29. i 30. oktobra u TC Delta na adresi Cetinjski put b.b.

U okviru ovog događaja, OC „Jahorina“ će predstaviti nove investicije i zanimljive sadržaje u kojima svi podgoričani mogu da uživaju tokom zimske sezone na Jahorini.

Na Jahorini se trenutno gradi više nego ikada, a kao rezultat za predstojeću zimsku sezonu, Jahorina će biti skijalište broj 1 u ovom dijelu Evrope, sa do sada najboljom ponudom za skijaše i ljubitelje zime na planini. Konkretno radi se na izgradnji čak 5 novih instalacija koje će kapacitet skijališta povećati za duplo, za čak 9.500 skijaša na sat.

Gradi se čak 5 novih zicara od kojih je najveća investicija kabinska gondola Poljice sa svijetlosnim efektima i moderno dizjaniranim stanicama I kabinama. Potom, novih 7 km sistema za osnjezavanje, proširenju Olimpijskog bara, rasvjeti staze Novak Đokovic, remontu dvosjeda Ogorjelica, izgrađen je i zip line i ambijentalo uređen gornji dio planine.

Svi zainteresovani građani mogu da posjete štand OC Jahorina i da se informišu u petak i subotu u periodu od 13:00 do 19:00 časova. Pored toga, pripremljena su  i brojna iznenađenja za sve.