XS
SM
MD
LG

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva ugostio Džudo klub "Randori"

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić ugostio je danas takmičare Džudo kluba „Randori“, najuspješnijeg kluba u Republici Srpskoj, koji već nekoliko godina postižu značajne rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Ćosić je predsjedniku kluba Stefanu Majdovu uručio zahvalnicu za izuzetan doprinos ovog kluba razvoju sporta i kulture na području grada Istočno Sarajevo.

 „Drago mi je  što imam priliku da u Gradskoj upravi  ugostim uspješne, mlade  džudiste koji već ostvaruju zapažene rezultate na brojnim takmičenjima. Nadam se da ćete nastaviti da nižete uspjehe i da naš grad dostojno predstavljate, ali i da ćete, što je izuzetno važno, ostati odgovorni, pristojni i dobri ljudi“, poručio je gradonačelnik Ćosić mladim džudistima.

Ćosić je naglasio da će Gradska uprava Istočnog Sarajeva nastaviti da podržava uspješne sportske kolektive koji imaju zapažen rezultat, te da će i ubuduće finansijski pomagati organizaciju značajnih takmičenja, ali i odlazak naših takmičara na različite sportske manifestacije.

Predsjednik kluba Stefan Majdov izrazio je zahvalnost gradonačelniku i Gradskoj upravi za podršku, dodajući da džudiste „Randorija“ uskoro očekuju međunarodni turniri u Sarajevu, Mostaru i Beogradu.

Muška ekipa  Džudo kluba „Randori“ iz Istočnog Sarajeva  najbolja je u Republici Srpskoj u posljednjih pet godina i drugoplasirana na Prvenstvu Bosne i Hercegovine u konkurenciji seniora i mlađih seniora.

Ovaj klub postoji od 2009. godine, a za relativno kratko vrijeme iznjedrio je veliki broj uspješnih takmičara.