XS
SM
MD
LG

Đokovići dobili plac na Jahorini

Roditelji proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, Srđan i Dijana, sa direktorom OC Jahorina Dejanom Ljevnaićem boravili su danas u Palama. Posjetili su crkvu Uspenja presvete Bogorodice i zapalili svijeće jer porodica Đoković danas proslavlja krsnu slavu Svetog Arhangela Mihaila.

Srđan Đoković je rekao da je oduševljen ovim krajem, a posebno Jahorinom gdje su od opštine Pale dobili zemljište na kome u narednom periodu namjeravaju graditi objekat. On je istakao da Jahorina kao skijalište posjeduje veliki potencijal koji treba iskoristiti.

Posebno se zahvalio srpskom članu Predsjedništva Miloradu Dodiku s kojim je, kako kaže, u kontaktu i koji je inicirao i organizovao sve aktivnosti oko dodjele zemljišta na Jahorini.

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić izrazio je zadovoljstvo što je potpisan ugovor o dodjeli zemljišta porodici Đoković na Jahorini i naglasio da je izuzetna čast što je Novak Đoković bez nadoknade dozvolio da jedna ski staza na Jahorini nosi njegovo ime.

Ljevnaić je rekao da je za Jahorinu od izuzetnog značaja što će Novak Đoković biti povezan sa ovom olimpijskom planinom i što se odlučio baš za ovu denstinaciju koju će kao poznato svjetsko ime na najbolji način promovisati.