XS
SM
MD
LG

KBV "Derventa" sa medaljama se vratio iz Trebinja

Na Otvorenom prvenstvu Republike Srpske u Trebinju, takmičari Kluba borilačkih vještina "Derventa" ostvarili su zapažene rezultate.

"Mihajlo Jelć, stariji kadet u kategoriji low kick - 51kg kojem je ovo premijerni nastup, pokazao je zavidne vještine i postao vicešampion u borbi protiv daleko iskusnijeg takmičara sa Pala. Ovaj uspjeh još više dobija na značaju kad se u obzir uzme da je Mihajlo počeo sa treninzima tek prije tri mjeseca. Sama ta činjenica govori o kakvom talentu se radi", navode iz KBV, te dodaju da je Simo Zorić  bez borbe postao juniorski prvak Republike Srpske u kategoriji - 81kg, pa je stoga nastupio i u seniorskoj kategoriji low kick - 81kg gdje je u polufinalu rutinski savladao 11 godina starijeg borca iz Bijeljine.

"U finalu je nastupio protiv daleko starijeg i iskusnijeg protivnika koji iza sebe ima i profesionalnih mečeva. Meč je izgubio predajom od strane trenera što svakako ne umanjuje postignuti uspjeh s obzirom da je u pitanju seniorska kategorija", saopšteno je iz kluba.