XS
SM
MD
LG

Pred duel sa "lalama" Stefanović ima kadrovske probleme

Foto: FK Mladost Lučani

Nisu u Mladosti očekivali da mogu da iznenade šampiona, ali smatraju da je poraz previsok, s obzirom na dešavanja i probleme kadrovske prirode. Bili su lišeni usluga povređenog Bahe i Lekovića, na zagrevanju se povredio B. Milošević, u toku igre i Hrkač. Odsustvo pomenutih igrača poremetilo je plan i koncepciju trenera Ivana Stefanovića, koji napominje da se u smanjenom rosteru oseti odsustvo jednog a kamoli četvorice prvotimaca.

Zvezda je arhivirana i svu pažnju su usmerili ka sutrašnjoj zaostaloj utakmici sa Vojvodinom. - Najbitnije je da oporavimo igrače jer je težak teren učinio svoje i proteklo vreme smo posvetili pripremi i analizi igre Novosađana. Imaju kvalitetne pojedince, naročito gore, u napadu, kao što su Čović, Simić, Vukadinović... Biće to otvorena utakmica u kojoj svako ima svoje adute. Borimo se za opstanak i svaki bod nam je preko potreban - navodi Stefanović.

Od povređenih igrača izostaće Leković i Baha, Hrkač je pod znakom pitanja, dok je Radojević preležao koronu i pitanje je koliko je spreman.