XS
SM
MD
LG

Najveće muzičke zvijezde stižu na Olimpijsku ljepoticu

Nakon svečanog otvaranja zimske sezone na Jahorini, sve posjetioce Olimpijske ljepotice u naredna dva vikenda, 10. i 11, ali i 17. i 18. decembra, očekuje svojevrsni muzički spektakl, Balkan Music Festival, na kojem će učestvovati više od 20 najvećih muzičkih zvijezda iz regiona.
Tokom dva vikenda, održaće se četiri velika koncertna događaja, svi s početkom u 20:00 časova na Poljicama u zatvorenom prostoru, ispod hotela Vučko (kaskadni parking).

„Na moje i zadovoljstvo svih u OC Jahorina, mogu da kažem da su svi koncerti već unaprijed gotovo rasprodati i siguran sam da ćemo ovim line up-om Jahorinu učiniti centrom najbolje zabave u regionu. Ono što me još posebno raduje jeste činjenica da je skijanje na Jahorini počelo prije sedam dana i da već sada bilježimo odlične rezultate. Mi smo od ove godine postali lider u regionu što se tiče skijanja, i ovu sezonu dočekali smo sa 5 novih instalacija i kapacitetom povećanim za duplo. Samo za prvih par dana decembra naš promet je za 2,5 puta bolji u odnosu na isti period zimske sezone 2020/2021, te je time već, promet dostigao 65% cijelog decembra prošlogodišnje sezone. Nastavljamo da dočekujemo skijaše i ljubitelje planine uz popust od 50% na dnevne ski karte, dok će za period od 9.12.2021. do 12.12.2021. popust u istom iznosu moći iskoristiti na ski karte za dnevno i noćno skijanje", izjavio je direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić i dodao da je visina sniježnog pokrivača na Jahorini trenutno 80cm, što stvara povoljne uslove za skijanje. Osim toga, kako je naveo, i u narednom periodu su najavljene padavine koje obećavaju dugoročne, fenomenalne, skijaške uslove.

Izvođači koji su govorili na konferenciji, Elma Sinanović, Mile Kitić, Sloba Radanović, Voyage te dvojac Corona i Rimski, obećali su fantastičnu zabavu i kako kažu, sa nestrpljenjem iščekuju svoje koncerte pred velikim brojem ljudi koji su svoja mjesta već rezervisali. Posebno im je drago, kako navode, što je predstojeći Festival svojevrsna simbioza žanrova koja će na Jahorinu privući publiku svih generacija.

Tokom festivala nastupiće više od 20 trenutno najaktuelnijih izvođača iz regije. Prvi petak, 10. decembar rezervisan je za izvođače Voyage, Nucci, Corona x Rimski, Gazda Paja, THCF, Devito dok je u subotu 11. decembar najavljen spektakl uz Draganu Mirković, Šemsu Suljaković, Mileta Kitića i Kemala Malovčića.

Drugi vikend 17. decembar će nastupiti Seka Aleksić, Aleksandra Prijović, Elma Sinanović, Milica Pavlović i Sloba Radanović. U subotu, 18. decembra, festival će zatvoriti tri legendarne grupe svih vremena sa Balkana, svima dobro poznati sastavi grupa Bijelo dugme, Riblja Čorba i Divlje jagode.

Ulaznice za Balkan Music Festival mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima portala www.kupikartu.ba, hotelima Termag, Vučko, Lavina, TC TOM Galerija Pale, Salon ljepote Kiss Lukavica.

Ostali fotosi: