XS
SM
MD
LG

Sloga jutros otputovala na Svesrpski kup

DOBOJ – Rukometaši Sloge jutros su otputovali u Loznicu gdje će se održati Svesrpski kup. Dobojlije u polufinalu sa početkom u 16:45 sasataju se ekipom Borac M:tel. Drugo polufinale je na programu u 19 sati u kojem će se sastati Vojvodina i Metaloplastika. Poraženi će u četvrtak od 15:30 igrati za treće mjesto, a pobjednici u velikom finalu od 19 sati uz direktan prenos na RTS.

Dobojski tim u Loznicu ne ide sa bijelom zastavom, pokušat će da se suprostavi Banjalučanima i dođe do povoljnog rezultata.

-Na žalost takmičenje u Loznici dolazi na kraju jesenjeg dijela sezone i svi smo već istrošeni. Imamo i veliki broj povrijeđenih igrača, kao i oslabljeni neigranjem reprezentativaca, ali nam predstavlja zadovoljstvo što predstavljamo Republiku Srpsku i naš grad na 'Svesrpskom kupu'. Daćemo maksimum u kakvom god sastavu izađemo da zabilježimo što bolji rezultat", rekao je Dejan Vasilić trener Sloge.

Kapiten Sloge Vladimir Stanković obećao je bespoštednu borbu.

- Bila je ovo duga polusezona, sa dosta uspona i padova. Odličan početak što u Evropi što na domaćoj sceni osvajanjem kupa,a onda veliki broj povreda, i problema na startu prvenstva doprinijelo je da se nadjemo na sredini tabele a ne u vrhu kako sigurno zaslužujemo. U ovoj godini ostao je jos Svesrpski kup gdje prvi meč igramo sa ekipom Borca kojoj ovim putem čestitam na jesenjoj tituli, i sigurno da ćemo dati sve od sebe da derbi ostane derbi. Bićemo oslabljeni za par igrača iz prve postave,svi smo glavama vec kući, ali nadam se da ce to biti prava borba do samog kraja. -rekao je Vladimir Stanković kapiten Sloge