XS
SM
MD
LG

TKD klub "Tigar" imao sezonu za ponos

Tekvondo klub "Tigar" iz Istočnog Sarajeva ostavio je iza sebe još jednu godinu obilježenu brojnim peharima i medaljama.

Tigrovi su na kraju 2021. godine bogatiji za 78 medalja i tri pehara. Na prvenstvu Republike Srpske promovisano je šest prvaka, te pet viceprvaka, a na prvenstvu Bosne i Hercegovine osvojene su tri zlatne medalje i četiri srebrne.

Kadetkinje Tigra su najbolje u Republici Srpskoj, juniori su zlatni bili na Međunarodnom turniru "Ilidža open", te bronzani na prvenstvu Republike Srpske.

Tri takmičara i jedan trener dobili su svjetski priznate GAL licence. Uspješno su odrađena dva prestižna G1 turnira, Montenegro E1/G1 open u Podgorici, te BiH E1/G1 Open u Sarajevu. Na ovim turnirima osvojena je jedna medalja u juniorskoj konkurenciji, prva u klupskoj istoriji u ovom rangu takmičenja i dva peta mjesta, te su tako osvojeni i prvi bodovi za svjetsku rang listu.

- Pokazali smo da imamo kvalitet za svjetski nivo u budućnosti. 25 naših članova je uspješno položilo nova učenička zvanja. Novim upisom klub je bogatiji za 20 članova. Hvala sivma koji su na bilo koji način podržali i pomogli naš klub da izađemo na sva takmičenja. Hvala Opštini Istočna Ilidža koja je i ove godine, kao i sve prethodne bila uz nas. Pred nama je nova takmičarska sezona i nadamo se još boljim rezultatima, posebno na međunarodnoj sceni, poručili su iz Tigra.