XS
SM
MD
LG

Klubovi iz Istočnog Sarajeva dominiraju: Famos ponovo najbolji klub Republike Srpske

Džudo klub Famos i 2021. godinu završio je kao najbolji klub Republike Srpske u džudou. 

Famos u ukupnom zbiru bodova ima 71, čak 18 više od drugoplasiranih Pantera iz Bijeljine. Klub iz Vojkovića je u 2021. godini osvojio 34 boda u muškoj konkurenciji i 37 bodova u ženskoj konkurenciji. Panteri su u muškoj konkurenciji osvojili 27 bodova, a u ženskoj 26. 

Trećeplasirani su Randori iz Istočnog Sarajeva koji su ubjedljivo najbolja muška ekipa sa 47 bodova, a to je i njihov ukupni zbir bodova, budući da nemaju starije ženske selekcije još uvijek.

Na četvrtom mjestu su Sokolovi iz Zvornika sa 39 bodova, a peta je Banja Luka sa 35. Zvijezda i Leotar su podijelili šesto mjesto sa po 34 boda, da bi među deset najboljih klubova svoje mjesto našli i paljanska Romanija i Berkovići sa po 16 bodova, odnosno Sparta iz Istočnog Sarajeva sa 13. 

Bodove su u ovoj godini osvojili još Laktaši (12), Slavija iz Istočnog Sarajeva (11), Soko-M i Rade Ličina po osam, Mladost sedam, Kodokan, Krajina i Rajko Kušić po četiri, Srpski Soko i Milići po tri, Policajac i Ozren Petrovo po dva, a po bod su osvojili Ozren iz doboja, Gacko, Atos, Borac i Višegrad.