XS
SM
MD
LG

Rajdersi zamalo od gotovog napravili veresiju ali ipak idu u plej of

Foto: NFL

Las Vegas Rajdersi savladali su Los Anđeles Čardžerse sa 35-32 nakon produžetka, u poslednjem meču regularnog dijela NFL-a.

Meč je sjajno počeo za domaće. Fild golom Karlsona i tačdaunom Renfroa, poveli su sa 10-0. Sa dva tačdauna Ekelera, gosti prave preokret. Tačdaunom Džejkobsa, domaći na odmor odlaze sa vodstvom 17-14. U trećem periodu Karlson je fild golom povećao na 20-14. Poslednji period domaći su otvorili tačdaunom Renfroa i fild golom Karlsona pa su poveli 29-14.

Djelovalo je da je sve gotovo i da će Rajdersi rutinski do plej ofa. Međutim, Čardžersi se nisu tako lako predali. Palmer je tačdaunom vratio goste u igru a Ekeler je uspio kompletirati pretvaranje za dva. U poslednjim sekundama regualrnog dijela, Vilijams je tačdaunom donio izjednačenje. 

Bilo je uzbudljivo i u produžetku. Karlson je fild golom donio vodstvo Rajdersima ali je Hopkins uzvratio. Međutim, novim fild golom Karlson je donio pobjedu Rajdersima.

Ovom pobjedom, Rajdersi su poslednji tim koji je osigurao plej of u AFC konferenciji dok Čardžersi imaju za čim žaliti jer su bili u sjajnoj poziciji ali su izgubili tri od poslednje četiri utakmice.

Tenesi je slobodan u prvom kolu plej ofa a parovi u AFC konferenciji su:

Kanzas vs Pitsburg,
Bafalo vs Nju Inglend i
Sinsinati vs Las Vegas.