XS
SM
MD
LG

Odlični rezultati Paljana na Kopaoniku

Novak Šljuka donosi zlato na Pale

Mladi skijaši sa Pala imali su dosta uspjeha na Memorijalu "Boban Pavlović" na Kopaoniku koji se vozio u konkurenciji dječaka i djevojčica do osam, deset i dvanaest godina u veleslalomu.

U konkurenciji djevojčica do 10 godina, Nikolija Brezo iz SK "Pale" je osvojila bronzu, a u istoj kategoriji je nastupila i Dunja Vukadin koja je bila osma.

Kod djevojčica do 12 godina, Mara Brezo je završila na trećem mjestu, a Marija Vuković je bila peta. Potom slijede dvije djevojčice "Jahorine", Sara Lonco i Iva Granzov, pa onda još dvije djevojčice iz SK "Pale", Magdalena Šljuka i Elena Dragić, da bi niz naših takmičarki zatvorila na 10. mjestu Lana Mališ iz Jahorine. Nastupile su još i Mia Granzov iz Jahorine, koja je bila 12, odnosno Mia Šuka na 17. mjestu.

Kod dječaka do 10 godina Novak Šljuka iz SK "Pale" je bio najbolji, četrnaest stotinki ispred Luke Lučića iz "Jahorine". U ovoj konkurenciji nastupio je još i Luka Lopatić iz SK "Jahorina" koji je zauzeo 11. mjesto.

U dvije godine starijoj konkurenciji dječaka najbolji naš takmičar je bio Risto Jugović iz SK "Jahorina" na sedmom mjestu, a onda slijede Pavle Vukadin i Novak Tadić iz SK "Pale" na 12. i 13. mjestu, a nastupili su još i  Jahorinini Anđelija Vuković koji je bio 16. Matija Savić 20. i Balša Savić 25.