XS
SM
MD
LG

"Traktoristi" se potvrdili kao razvojni klub

FK IMT - foto: instagram.com/fk.imt

IMT se potvrdio kao razvojni klub i angažovanje Glišića (22) i Lučića (19), (na pozajmici) od strane Crvene zvezde potvrđuje iznetu tvrdnju. Desni bek Glišić je potpisao ugovor na dve i po godine i narednih šest meseci provešće na Novom Beogradu. Lučić je bio na pozajmici i sa šampionom je otputovao na pripreme. "Traktorista" su ponosni na pomenuti podatak i nastavljaju svoju misiju otkrivanja i afirmacii talentovanih igrača. 

Dve nedelje rada su iza Novobeograđana i trener Bojan Krulj na raspolaganju ima 20-tak igrača. Trenutno ne može da računa na 3-4 zaražena prvotimca, tako da su pripremama priključili 5-6 omladinaca. 

- Prva nedelja bila je uvodna, obavljena su neophodna testiranja i intenzitet rada se povećava. Radi se na fizičkoj pripremi, taktici, fudbalskim detaljima. Mlad sam trener i radujem se radu sa mladima, zajedno stasavamo, učimo i očigledno smo na pravom putu - optimista je Krulj uprkos odlascima nekoliko bitnih igrača. Naime, otišao je Damnjanović u Voždovac, napadač Mesarević u niški Radnički. Došao je jedino golman Kojić iz Niša, i biće neophodno da se popuni mesto štopera, u vezi, na krilu i u špicu. 

Zakazano je sedam utakmica sa Mladošću GAT, Mačvom, Radničkim (Novi Beograd), OFK Beogradom, Radničkim iz Sremske Mitrovice, Budućnošću... IMT je među retkim prvoligašima koji će kompletne pripreme obaviti kod kuće, uz eventualno korišćenje veštačkog terena u Dobanovcima.