XS
SM
MD
LG

Završena Dječija zimska liga


Na adresu našeg portala stiglo je saopštenje OFK Junajted Bijeljina, organizatora Dječije zimske lige. U saopštenju piše:
 
Kao organizator OFK Junajted  Bijeljina možemo sa ponosom da kažemo da je spuštena zavjesa na Prvu dječiju zimsku ligu , koja je, uspješno završena.
Raduju nas brojne pohvale i pozitivni komentari koje smo dobili tokom trajanja lige i koje dobijamo sad po završetku lige. Drago nam je da smo uspjeli da organizujemo i da na kraju dobijamo podršku da smo uradili pravu stvar, što smo preuzeli inicijativu i organizaciju lige na sebe, a sve za dobrobiti djece." istekao je organizator.

U punih jedanaest takmičarskih dana tokom zimskog raspusta od 03.01. pa sve do danas 21.01. odigrano je preko 120 utakmica u 7 uzrasnih kategorija uz učešće  11 različitih klubova i škola fudbala sa područja Bijeljine i Ugljevika.

Takođe drago nam je da je kompletna liga protekla bez ijednog najmanjeg incidenta. To jest da je kompletna pažnja svih učesnika lige bila na kvalitetu same igre i na što boljem prikazu individualnih sposobnosti svakog učesnika u ligi, bez pritiska na rezultat. On je bio u drugom planu.

Posebnu pažnju publike izazvali su najmlađi učesnici lige koji imaju samo 6 godine (201. godište) i oduševili sve prisutne i izmamili im osmehe na lice.

Ambasadori lige bili su  : Milan Savić (FK Čukarički), Damjan Krajišnik (FK Metalac GM), Dragan Došlo (FK Radnik B.), Nikola Lakić (FK Borac BL).

Na Prvoj "Dječijoj zimskoj ligi" su nastupili sledeći klubovi i škole fudbala :

️FK Radnik Bijeljina
FK Zenit Bijeljina
️ŠF Soker Kids Bijeljina
ŠF Miloš Obilić Novo Naselje Janja
️ŠF Nacional Bijeljina
️OFK Junajted  Bijeljina
FK Proleter Dvorovi
ŠF Mladost Patkovača
ŠF Sloga 94 Bijeljina
ŠF Podrinje Janja
ŠF Mali Šampioni Ugljevik