XS
SM
MD
LG

Timok 1919 će kompletirati redove u narednih nedelju dana

Fudbaleri Timoka 1919 već devet dana vredno rade u Zaječaru. Akcenat je bačen na uigravanje i fizičku spremu. Već posle pet dana rada ogledali su se sa superligašem iz Kruševca. Izdanje iz prvih 45 minuta ohrabruje trenera Srđana Stojčevskog.

- Sve teče po planu, tereni su korektni, odnosno pružaju optimalne uslove za rad. Planirali smo proveru sa nekim od srpskoligaša, a kako još nisu počeli sa radom, u četvrtak odigraćemo utakmicu između sebe. Prva provera je sa Hajduk Veljkom (31.01), 5. februara odlazimo u Kragujevac, četiri dana kasnije rival je GFK Dubočica, zatim igramo sa Trayalom i još se ne zna protivnik za generalku - reći su Stojčevskog, koji nije isključio mogućnost da ekipa otputuje na desetodnevne pripreme u Istru. 

Od postojećeg sastava ostali su Božović, Davidović, Pantić, Golubović, Anđelović, Kinsli, Kačar, Demijan i nekolicina omladinaca. Od pojačanja stigli su Petrović (Loznica), Mašić (Feniks 1995), Milićević i dva bonusa Stojadinović (OFK Vršac) i Đukić (Čukarički).

- Do sada smo po pitanju pojačanja odradili blizu pola posla. Angažovaćemo u narednom periodu jednog golmana, štopera, zadnjeg veznog, levog beka i špica. Očekujem da u narednih nedelju dana kompletiramo redove i počnemo sa uigravanjem tima sa novajlijama - navodi mladi stručnjak.