XS
SM
MD
LG

Područna liga Doboj - Brod: Trka utroje se nastavlja

Odigrane su utakmice 18. kola Područne lige Doboj-Brod. Trku utroje za plasman u viši rang nastavljaju OFK Pridjel, Sloboda GS iz Grabovice i Rudar iz Stanara. 
Lider OFK Pridjel slavio je u Bušletiću protiv domaćeg BSK-a rezultatom 3:0. Goste u vođstvo od 1:0 doveo je Ozrenko Nikolić u 23.minutu. Na 2:0 povisio je Aleksandar Petković u 44.minutu. Da bi konačan rezultat u finišu tačnije u 89.minutu postavio Darko Jozić.
Sloboda GS iz Grabovice slavila je protiv Ozrenskih sokolova u gostima sa 3:1. Zbog zauzetosti terena u Boljaniću utakmica je odigrana u Doboju. Domaći su poveli u 17.minutu golom Nemanje Ristića. Međutim to je bilo sve od njih u ovom meču. U 37.minutu rezultat je 1:1 a strijelac je bio Aleksandar Ninković. Igrao se 69.minut kada Sloboda GS prelazi u vođstvo 2:1, a gol je postigao Siniša Božičković. Tačku na "i" stavio je Dejan Jović u 89.minutu za pobjedu 3:1. 
Rudar niže pobjede i to bez primljenog gola. Kući su sa punom mrežom ispratili slabašni 4.juli iz Pojezne sa 9:0. Golove su postizali Aleksandar Janković dva puta u 21. i 29.minutu, a po jednom su pogađali Miloš Garić u 5, Toni Danilović u 8, Milan Marić u 13, Rajko Radić u 33, Velibor Erić u 54 i Dario Sušić u 64.minutu. U 47.minutu sopstvenu mrežu pogodio je Aleksandar Đekanović. 
Polet iz Podnovlja je na svom terenu deklasirao ekipu OFK Zborište sa 8:0. Strijelci su bili Dejan Grabovac tri puta, Nikola Slijepčević dva, te po jednom Siniša Slijepčević, Bojan Nakić i Bojan Lazić. Borac iz Osinje bio je bolji od Liješća 4:0. Golove su postigli Vladan Vujičić u 39, Duško Brkić u 45, te Dražen Trivunović u 78. i 81.minutu. U Sijekovcu domaći Zadrugar poražen je od Borca iz Kotorskog rezultatom 3:2. Gosti su u 30.minutu  vodili 2:0, a oba gola postigao je Hasan Selimbašić. Na 1:2 smanjio je Slađan Šuvira u 41.minutu. Kotorani do 3:1 stižu u 48.minutu a egzekutor bio je Amer Odobašić. Konačnih Zadrugar - Borac Kotorsko 2:3 postavio je Nebojša Vukman u 79.minutu.

OZRENSKI SOKOLOVI - SLOBODA GS 1:3 (1:1)
Strijelci: 1:0 Ristić u 17, 1:1 Ninković u 37, 1:2 Siniša Božičković u 69, 1:3 Dejan Jović u 89.minutu. Stadion: "Luke". Gledalaca: 50. Sudija: Nemanja Stupar (Doboj). Pomoćnici: Jovana Martić (Petrovo) i Đorđo Mitrović (Doboj). Delegat: Zoran Danilović (Doboj). Žuti kartoni: Slobodan Janković, Mišić (Ozrenski sokolovi), Đedovac (Sloboda GS). 
OZRENSKI SOKOLOVI: Vidaković, Vojislav Janković, Dragojlović, Stojanović, Slobodan Janković, Lukić, Mikerević, Mišić, Pančić, Ristić, Pavle Janković. 
SLOBODA GS: Lazić, Siniša Božičković, Jovanović (od 61.minuta Bijelić), Šarčević (od 89.minuta Siniša Rekanović), Boris Aladžić, Radulović, Jović, Đedovac, Vladan Božičković (od 46.minuta Danijel Aladžić), Ninković, Saša Rekanović.