XS
SM
MD
LG

Zaustaviti Krupu

Bojan Mihajlović, Sutjeska, Foča

Iza fudbalera Sutjeske je veoma uspešna sezona, u prvoligaškom karavanu Republike Srpske, Fočaci visoko kotiraju na tabeli, a plasirali su se i u polufinale Kupa „Dr Milan Jelić“.

U prvom polufinalnom meču odigranom u Krupi izabranici Miljana Radanovića su doživeli poraz od 2:0. Sledi revanš na stadionu pokraj Ćehotine, svesni su u redovima fočanskog prvoligaša da ih čeka težak zadatak  protiv aktuelnog lidera na tabeli, ali smatraju  da mogu napraviti podvig. Pouzdani i iskusni defanzivac Sutjeske, Bojan Mihajlović respektuje Krupu, ipak veruje da njegov tim borbenom i angažovanom igrom može anulirati prednost Krupljana i napraviti istorijski uspeh kluba.

-Svesni smo da nas očekuje neizvestan suret sa trenutno najboljom ekipom u Prvoj ligi Republike Srpske. Imaju odličan tim sa nekoliko izuzetnih pojedinaca, uostalom to pokazuju i njihovi rezultati i položaj na tabeli.Prva utakmica polufinala odigrana u Krupi, a i prvenstveni susret jesenje sezone odigranu Foči  su  pokazali da se možemo nositi sa njima. Nastupićemo najverovatnije kompletni, jedina nedoumica koja bi mogla  biti neugodna za nas je obnovljena povreda Nikole Mojovića, u subotnjem susretu sa Kozarom.  Ipak verujemo da će kapiten i najbolji igrač ekipe uspeti da se oporavi i da zauzme svoje mesto u timu. Jedno je  sigurno, daćemo sve od sebe da stignemo i prestignemo  prednost gostiju iz prvog susreta i ostvarimo veliki cilj. Očekujemo i rekordnu posetu na tribinana našeg stadiona i veliku pomoć naši vernih navijača , verujemo pobedom i plasmanom u finale kupa „Dr Milan Jelić“-zaključio je Mihajlović.

Utakmica polufinala kupa „Dr MIlan Jelić“ koja se igra u sredu 4. maja pod svetošću reflektora od 19. časova imaće i humanitarni karaktere. Sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen za lečenje teško obolele Maje Vrbarac nekadašnje uspešne sportistkinje i odbokašice ,svakako da će to biti još jedan dodatni razlog da tribine stadiona pokraj Ćehotine budu popunjene do poslednjeg mesta.