XS
SM
MD
LG

Rudanka hita ka opstanku

FK Rudanka

Fudbaleri Rudanke su u derbiju začelja savladali Slogu iz Jakeša rezultatom 3:1. Oni su ovom pobjedom krenuli ka opstanku dok su goste zakovali na začelje. 
Donaći su došli u vođstvo od 1:0 već u prvom minutu golom Nikole Spasojevića. Gosti stižu do izjednačenja u 6.minutu a strijelac je bio Aladin Omičević. Novi gol za Rudanku postiže Slađan Nešković u 16.minutu. Da bi tačku na "i" stavio Igor Đurić u 89.minutu. 
Nastavlja se vorba za prvo mjesto između Skugrića i Hajduka iz Batkuše, obje ekipe su poravnate sa 55 bodova. Kuva se i na dnu tabele, traže se još dva putnika u niži rang. Ligu je već napustila ekipa Skugrić 1964 koji su istupili iz takmičenja na polusezoni. Gotovo je izvjesno da će u niži rang Sloga iz Jakeša. Ugrožen je Vranjak koji će teško moći da se izvuče. 
U utakmicama 28.kola postignuti su sljedeći rezultati: Hajduk (B) - Ozren 4:0, Sloga (DP) - Crvena zvijezda 1:1, Hajduk (K) - Naša krila 4:1, Mineral - Vučijak 8:0, Skugrić - Zvijezda 3:1, Borac - Trebava 4:2. Slobodan: Vranjak

RUDANKA - SLOGA (J) 3:1 (2:1)

Strijelci: 1:0 Spasojević u 1, 1:1 Omičević u 6, 2:1 Slađan Nešković u 16, 3:1 Đurić u 89.minutu. Stadion: "Plinara" Gledalaca: 50. Sudija: Darko Vukojević (Doboj). Pomoćnici: Dejan Lazić i Danko Šljivić (oba iz Doboja). Delegat: Vedran Čakarević (Modriča). Žuti kartoni: Rakanović (Rudanka), Elis Zulfić (Sloga Jakeš). 

RUDANKA: Imamović, Starčević, Ristić, Sekulić, Đurić, Rakanović, Spasojević (od 61.minuta Žilić), Jović, Kovačević, Goran Nešković, Slađan Nešković. 
SLOGA (J): Zahirović, Čupić, Samir Zulfić, Omičević, Ferhatović, Emin Kumbarić, Elis Zulfić, Fahir Zulfić, Šibonjić (od 18.minuta Almedin Zulfić), Almir Kumbarić (od 63. Bahić), Mašić.