XS
SM
MD
LG

Ponovo odlični atletičari "Sana"

Na 7. Međunarodnom atletskom mitingu Novi Grad Sarajevo u trci na 400 m prepone  Belma Ćuran iz Ateletskog kluba "San" iz Prnjavora osvojila je drugo mjesto sa najboljim ovosezonskim rezultatom.

Novi rezultat je za pedeset stotinki bolji od rezultata kojeg je 21. maja trčala na Međunarodnom atletskom mitingu u Zagrebu.

U polufinalnoj trci na 100m Kristina Stojković iz isto kluba je postavila novi lični rekord, koji sada iznosi 12,68.

"Kristina je nakon toga u trci na 400 m ubjedljivo pobijedila sa novim ličnim rekordom od 57,69, koji je za nepunu sekundu bolji od starog kojeg je trčala u avgustu prošle godine na Balkanskom mlađe juniorskom prvenstvu u Kraljevu. Odmah nakon završene trke na 400 m, Kristina je u finalnoj trci na 100 m zauzela četvrto mesto sa rezultatom 12,99", navodr iz ovog kluba, te dodaju i odličan rezultat Marića 

"U jednoj od poslednjih trka takmičenja, odličan uspjeh je napravio Kristijan Marić u trci na 3000 m osvajanjem četvrtog mesta, prilikom čega je postavio novi lični rekord koji sada iznosi 10 minuta 7 sekundii 4 stotinke, a koji je za 14 sekundi bolji od rezultata koji je 24. maja trčao na Međunarodnom atletskom mitingu  u Ptuju", istako je trener Dalibor Vrhovac.

Za atletičare iz Prnjavora nema predaha, jer ih već u srijedu očekuje izuzetno jak 13. Međunarodni atletski miting u Zenici i odmah sutradan Međunarodni atletski miting u Ljubljani, sa kojih se očekuju dobri rezultati.